taglio capelli
Kako izbrati pričeska, ki temelji na obliki obraza


Taglio Capelli :

Bi radi spremenili frizuro? Pravilo, da so najboljši rez je, da izberejo najprej glede na obliko vašega obraza, ne da bi morda pozabili, da pogled na najnovejše trende trendov frizerjev v laseh. Preden imate Šiška cut ali preden drastično cut lase, se posvetujte s svojim frizerja, ki bo zagotovo vam pomaga razumeti, če je to samo rez za vas. Vaš obraz je zaokrožen, njegova dolžina je skoraj enaka širini in vaše lica so polne. Za to vrsto obraza, frizerji priporočajo, da izberejo rez, da ne bi bilo treba poudariti okroglosti obraza in bi namesto tega poskušajo nekoliko raztegnejo. Zato je težko izbrati kratek rez, bolje zanašati namesto na kose, ki naj dolge lase pade čez ramena. Lasje so lahko gladke ali naletijo, vendar je treba njegovo prostornino preučiti: dati volumen na koren las in namesto tega naj lasje padejo nazaj na ramena brez pretiranih količin ali ringlets, bolje raje izberejo cut cut, da okvirji obraz raztezanje rahlo. Proporcionalan obraz, podolgovat, vendar ne preveč: Ovalni obraz je najbolj redna. V tem primeru možnosti izbire cut so skoraj neskončne: Ta vrsta obraza posoja sama na kratke kose, ki poudarjajo popolnost razsežnosti, ampak tudi dolgo uspe dati še posebej za to vrsto obraza. Again, vendar pa morate paziti na nosilce: to je v resnici slednji, ki opredeljujejo končno obliko ovalne obraz. Koti vašega obraza so malo angilian in vaše čeljusti so široke in določene. Frizuro mora zmehčati obraz z mehko Tufts: brez kratkih kosov ali preveč gladke lase. Daj gibanje na lase s svetlobnimi valovi na namige, da bo okvir vaš obraz tako prikrivanje čeljusti. Vaš obraz je definitivno dolgo in vaše ličnice so komaj izgovarja. Skrivnost? Izogibajte se raztezanje obraza naprej in dodajanje prostornine na strani za uravnoteženje meritev. Da, da Šiška, ki prikrivanje čelo in skrajšajo obraz, absolutno ne namesto kosi, ki povečujejo volumen na glavi. Bolje, da bi se izognili zelo kratke kose: vaš ideal cut je dolgo z valovi in nosilci na straneh obraza: vrstica v sredini tudi pomaga nadzorovati volumen las na vrhu obraza, vendar pa lahko izberete tudi stransko črto, ki odmori obraz in ponovno značilnosti deli meritve.

Encyclopedic hair website


Frizerji skrbijo za zdravje las v lepotnih in estetskih salonih, s slogi pričeske za fotografije mode-las in prodajo izdelkov za nego las.

Sorodne teme

Leksikon za frizerje

Taglio Capelli, frizerji, lasje, zdravje, kozmetični saloni, lasje modne fotografije, pričeske, estetika, prodaja, Ćelavost, Taglio Capelli, padec las, barvanje, sunstrokes, balayages, meches, shatush, deja-vu, Taglio Capelli, frizerski revije, New frizerji, zadnje hairdressernews, estetska revija, Studio, Griffe, trend, kraljica, ti, Taglio Capelli, cabeleireros, princ, lasje stilov, toni & Guy, ah alternativa, remiksi, LH La horquilla, vidaestetika, tocado, Taglio Capelli, Hombre, tophairstylist, novice, ki jih beautybazar, novice, IHF, lase sanje, lnenail, styling, Taglio Capelli, salon, lasje, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetika Rusija, lasje! s, moderno, intercoiffure, Taglio Capelli, beautybazar, Cube Smart, Cube 3 moda samo, kocka foto moda lasje, lasje, lasje, Hair časopisi, modni trendi, najboljši frizerji, Taglio Capelli, novice kažejo frizerji, periodični frizerji, lase novice, frizerski seznami naslov, frizerski revije, revije pričeske, revija hairstyles, revije foto odbitki, Job iskanje frizerji, Taglio Capelli, kosi las, frizerski trgi, gossip gossip revije, modni trendi revije, las revije, knjige knjige, modna revija, modne revije, frizerji, Taglio Capelli, estetika, lepota, uradna stran, novost à, lasje

X

privacy