taglio-capelli.net
de a alege coafura pe baza formei feței


Taglio Capelli.net : Vrei să-ți schimbi coafura? Regula de a avea cea mai bună tăietură este de a alege primul în funcție de forma feței tale, fără a uita, probabil, să aruncăm o privire la tendințele cele mai recente tendințe de frizerii în păr. Înainte de a avea breton tăiate sau înainte de a vă tăia drastic parul, se consulte cu coafor, care va ajuta cu siguranta sa intelegeti daca aceasta este doar tăiate pentru tine. Fata ta este rotunjit, lungimea sa este aproape egală cu lățimea și obrajii sunt plini. Pentru acest tip de fata, frizerii recomanda pentru a alege o tăietură care nu ar trebui să accentueze rotunjime a feței și ar trebui să încerce în schimb să-l întindă ușor. Prin urmare, este dificil de a alege o tăietură scurtă, mai bine să se bazeze în schimb pe tăieturi care lasa parul lung cădea peste umeri. Parul poate fi neted sau instabil, dar volumul său trebuie să fie studiate: da volum la rădăcina părului și în schimb lăsați părul cădea înapoi pe umeri, fără volume excesive sau ringlets, mai bine alege o tăietură tăiate care rame fata se întinde ușor. O fata proportionata, alungite, dar nu prea mult: fata Oval este cel mai regulat. În acest caz, posibilitățile de a alege tăiate sunt aproape nesfârșite: acest tip de față se pretează la tăieturi scurte care evidențiază perfecțiunea proporțiilor, dar, de asemenea, reușește mult pentru a da în special acestui tip de față. Din nou, cu toate acestea, trebuie să acorde o atenție la volumele: este, de fapt, acesta din urmă, care definesc forma finală a feței Oval. Colțurile feței tale sunt un pic angilian și maxilarele tale sunt largi și definite. Tunsoare ar trebui să înmuia fața cu smocuri moi: fără tăieturi scurte sau păr prea neted. Dă mișcare la parul tau cu valuri de lumină pe sfaturi care va încadra fața ta astfel camuflaj maxilarele. Fața ta e cu siguranță lungă și pomeții tăi abia se pronunță. Secretul? Evitați să întindeți fața și să adăugați volumul pe laturi pentru a echilibra măsurătorile. Da la breton, care camuflaj frunte și scurta fata, absolut nu în loc de tăieturi care cresc volumul pe cap. Mai bine pentru a evita taieturi foarte scurt: tăiate ideal este lung cu valuri și volume de la părțile laterale ale feței: rândul din mijloc, de asemenea, ajută la controlul volumului de păr pe partea de sus a feței, dar puteți alege, de asemenea, linia laterală, care sparge fata si re-caracteristici porțiuni de măsurători.

Gossip & News
20 Jan 20
l oreal majirel 2020

L'Oreal Professionnel per il 2020 cambia tutto di MAJIREL tranne la sua iconica formula

majirel

MAJIREL: il nuovo PACK che rispetta l'ambiente

Il rinnovo del PACK è stato studiato per migliorare i livelli di eco sostenibilità: le scatole di cartone e i tubi di alluminio sono RICICLABILI, mentre il tappo del tubo è realizzato in plastica riciclata al 100%.

L oreal

MAJIREL è un prodotto che assicura:

- PROTEZIONE DEL CAPELLO grazie al potere della ceramide INCELL® e degli attivi dello IONENE G®

- POTERE COLORANTE grazie al TRUE-TO-TONE-COLOR®

20 Jan 20
Ross Charles International Hairstylist

The Royal Soul collection was formed from an interpretation of classic, sophisticated looks that had an innovative and contemporary edge. The collection embodies high end hair that can be altered and moulded to maintain that creative flair and expression of personality. The looks are regal and capture the essence of modern princes from around the globe. Influenced by diverse global cultures, the collection represents divergent styles.

Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

20 Jan 20
Sam Bell International Hairstylist

Find put the latest hair collection, called “Timeless ”, made by “ Sam Bell HAIR AT 58” international hairstylist from AO.

Ph: Tony Le Britton
Make-up: Roseanna Velin
Stylist: Joey Bevan

hair-collections

20 Jan 20
Xaro Ferri Sanchís Interrnational Hairstylist

This collection was inspired by the intense colours of seawater, where greenish and mauve blue colours are predominant

Ph: Julian Gabaldon
Make-up: Karla Rillo
Stylist: Xaro Ferri Estilistas

hair-collections

20 Jan 20
Rainbow Room International Art Team

Find put the latest hair collection, called “Ruby”, made by “Rainbow Room International Art Team” international hairstylist from UK.

Ph: Chris Bulezuik
Make-up: Claire Evans
Stylist: Clare Frith

hair-collections

Encyclopedic hair website

Lexicon pentru frizeri

Taglio Capelli.net, frizerii, păr, sănătate, saloane de frumusete, păr de moda fotografii, coafuri, estetica, vanzare, chelie de îngrijire, Taglio Capelli.net, căderea părului, colorare, sunstrokes, coloranți, meches, Shatush, deja-vu, Taglio Capelli.net, reviste de coafură, noi saloane de coafură, ultimele știri hairmobilier, revista estetică, Studio, Griffe, Trend, Regina, tu, Taglio Capelli.net, cabeleireros, Prince, stiluri de păr, Toni & Guy, Ah alternative, remixuri, LH la horquilla, vidaestetica, tocado, Taglio Capelli.net, hombre, tophairstylist, Stiri de beautybazar, Stiri, IHF, vise de par, lnenail, styling, salon, Taglio Capelli.net, Hair, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmetice Rusia, Hair! s, modern, intercoafura, beautybazar, Taglio Capelli.net, Cube Smart, cub 3 moda numai, cub foto moda păr, păr, păr, Ziare de păr, tendințe de modă, cele mai bune saloane de coafură, saloane de coafură de știri, Taglio Capelli.net, saloane de coafură periodice, știri despre păr, liste de adrese de coafor, jurnale de coafor, coafuri de reviste, coafuri de revistă, Tunsorile pentru fotografii, coafura de căutare de loc de muncă, tăieturi de păr, Taglio Capelli.net, prize de păr, revista bârfă bârfă, moda tendințe revista, revista de păr, carti de carte, revista de moda, reviste de moda, saloane de coafura, estetica, Taglio Capelli.net, frumusete, site-ul oficial, noutate à, păr

X

privacy
["00:55:01","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Taglio-capelli.net' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - magazine - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/ro.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/ro.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/taglio-capelli.net\/ro.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - magazine - impostata da: record da DB"]