taglio capelli
Hvordan velge frisyre basert på formen på ansiktet


Taglio Capelli :

Fancy endre frisyren? Regelen å ha den beste kutt er å velge den først i henhold til formen på ansiktet ditt, uten å kanskje glemme å ta en titt på de nyeste trendene trender av frisører i håret. Før du har din Bangs kuttet eller før du drastisk klippe håret, ta kontakt med frisøren som vil sikkert hjelpe deg å forstå om det er bare kuttet for deg. Ansiktet ditt er avrundet, dens lengde er nesten lik bredden og kinnene er fulle. For denne type ansikt, frisører anbefaler å velge et kutt som ikke skal fremheve rundhet i ansiktet og bør i stedet prøve å strekke den litt. Det er derfor vanskelig å velge et kort kutt, bedre å stole i stedet på kutt som lar det lange håret falle over skuldrene. Håret kan være glatt eller hakkete, men volumet må være studert: gi volum til roten av håret og i stedet la håret falle tilbake på skuldrene uten overdreven volumer eller lokker, bedre heller velge et kutt kutt som rammer ansiktet strekke den litt. Et proporsjoner ansikt, langstrakt, men ikke for mye: det ovale ansiktet er den mest vanlige. I dette tilfellet mulighetene for å velge kutt er nesten uendelige: denne typen ansikt gir seg til korte kutt som fremhever perfeksjon av proporsjoner, men også den lange klarer å gi spesielt til denne type ansikt. Igjen, men du må ta hensyn til volumene: det er faktisk det sistnevnte som definerer den endelige formen på det ovale ansiktet. Hjørnene i ansiktet ditt er litt angilian og dine kjever er brede og definerte. Frisyren skal myke opp ansiktet med myke dusker: ingen korte kutt eller for glatt hår. Gi bevegelse til håret med lys bølger på tipsene som vil ramme ansiktet dermed kamuflasje din kjever. Ansiktet ditt er definitivt langt og kinnbena er knapt uttalt. Hemmeligheten? Unngå å strekke ansiktet videre og legge volum til sidene for å balansere målingene. Ja til smell, som kamuflasje pannen og forkorte ansiktet, absolutt ikke i stedet for kutt som øker volumet på hodet. Bedre å unngå svært korte kutt: din ideelle kutt er lang med bølger og volumer på sidene av ansiktet: raden i midten bidrar også til å kontrollere volumet av håret på toppen av ansiktet, men du kan også velge sidelinjen, som bryter ansiktet og re-funksjoner deler målingene.

Encyclopedic hair website


Frisører ta vare på helsen til håret i skjønnhet og estetiske salonger, med stil frisyrer for mote-hår bilder og salg av hårpleieprodukter.

Beslektede emner

Frisører ' leksikon

Taglio Capelli, frisører, hår, helse, skjønnhetssalonger, hår mote bilder, frisyrer, estetikk, salg, skallethet omsorg, Taglio Capelli, hår fall, coloring, sunstrokes, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Taglio Capelli, Globelife, fiera parrucchieri, marche prodotti capelli, settore parrucchieri, aziende tinture capelli, produttori prodotti professionali parrucchieri, fabbrica linee prodotti conto terzi, private label, accessori capelli, Taglio Capelli, rivenditori prodotti parrucchieri, grossisti venditori prodotti per capelli, concessionari prodotti per parrucchieri, agenti parrucchieri, saloni di bellezza, ricerche di mercato nel settore della moda capelli, attrezzature per parrucchieri, infoltimento capelli, informazioni capelli, Taglio Capelli, notizie prodotti parrucchieri, arredamento negozi di acconciatura, import export, forniture parrucchieri

X

privacy