taglio capelli
Hoe het kapsel te kiezen op basis van de vorm van het gezicht


Taglio Capelli :

Zin om je kapsel te veranderen? De regel om de beste cut te hebben is om het eerst te kiezen volgens de vorm van je gezicht, zonder misschien te vergeten om een kijkje te nemen op de nieuwste trends van kappers in haar. Voordat je je pony hebt geknipt of voordat je je haar drastisch knipt, overleg je met je kapper die je zeker zal helpen begrijpen of dat gewoon de snede voor je is. Je gezicht is afgerond, de lengte is bijna gelijk aan de breedte en je wangen zijn vol. Voor dit type gezicht raden kappers aan om een snede te kiezen die de rondheid van het gezicht niet moet accentueren en in plaats daarvan een beetje moet proberen te strekken. Het is daarom moeilijk om een korte snede te kiezen, beter om te vertrouwen in plaats van bezuinigingen die het lange haar over de schouders laten vallen. Het haar kan glad of schokkerig zijn, maar het volume moet worden bestudeerd: Geef volume aan de wortel van het haar en in plaats daarvan laat het haar terug op de schouders vallen zonder buitensporige volumes of ringlets, beter liever een cut Cut die frames het gezicht een beetje strekken. Een geproportioneerd gezicht, langwerpig maar niet te veel: het ovale gezicht is de meest reguliere. In dit geval zijn de mogelijkheden van het kiezen van de snede bijna eindeloos: dit type gezicht leent zich voor korte sneden die de perfectie van verhoudingen benadrukken, maar ook de lange slaagt erin om met name aan dit soort gezicht te geven. Nogmaals, echter, je moet aandacht besteden aan de volumes: het is in feite de laatste die de uiteindelijke vorm van het ovale gezicht definiëren. De hoeken van je gezicht zijn een beetje angilian en je kaken zijn breed en gedefinieerd. Het kapsel moet het gezicht verzachten met zachte Tufts: geen korte sneden of te glad haar. Geef beweging aan je haar met lichtgolven op de tips die je gezicht omlijsten en zo je kaken camoufleren. Je gezicht is zeker lang en je jukbeenderen zijn nauwelijks uitgesproken. Het geheim? Vermijd het uitrekken van het gezicht en het toevoegen van volume aan de zijkanten om de metingen te balanceren. Ja tegen de pony, die het voorhoofd camoufleren en het gezicht inkorten, absoluut niet in plaats daarvan om te snijden dat het volume op het hoofd verhoogt. Beter om zeer korte sneden te voorkomen: uw ideale snede is lang met golven en volumes aan de zijkanten van het gezicht: de rij in het midden helpt ook om het volume van het haar op de bovenkant van het gezicht te regelen, maar u ook de zijlijn kiezen, die het gezicht breekt en opnieuw functies delen van de metingen.

Encyclopedic hair website


Kappers zorgen voor de gezondheid van haar in schoonheids-en esthetische salons, met stijl kapsels voor mode-haar Foto's en verkoop van haarverzorgingsproducten.

Verwante onderwerpen

Het lexicon van kappers

Taglio Capelli, kappers, haar, gezondheid, schoonheidssalons, haar mode Foto's, kapsels, esthetiek, verkoop, kaalheid zorg, Taglio Capelli, haaruitval, kleurplaten, zonne streken, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Taglio Capelli, Kappers tijdschriften, nieuwe Kapsalons, laatste hairdressernews, esthetisch Magazine, Studio, Griffe, trend, koningin, u, Taglio Capelli, cabeleireros, Prins, haarstijlen, Toni & kerel, ah alternatief, Remixes, LH La horquilla, vidaesthetica, Tocado, Taglio Capelli, hombre, tophairstylist, Nieuws van beautybazar, nieuws, IHF, Hair Dreams, lnenail, styling, salon, Taglio Capelli, haar, hairworld, bqmagazine, bqtrends, Cosmetics Rusland, haar! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Taglio Capelli, Cube Smart, Cube 3 mode alleen, kubus foto mode haren, haren, haren, Haar Kranten, modetrends, de beste kappers, nieuws show kappers, Taglio Capelli, periodieke kappers, haar nieuws, Kapper adreslijsten, Kapper tijdschriften, Journal kapsels, tijdschrift kapsels, tijdschrift foto kapsels, baan zoeken kappers, haar sneden, Taglio Capelli, kappers, Gossip Gossip Magazine, modetrends Magazine, haar Magazine, boek boeken, mode magazine, modetijdschriften, Hairdressers, esthetiek, Taglio Capelli, schoonheid, officiële site, nieuwheid à, haar

X

privacy