taglio capelli
Bagaimana untuk memilih gaya rambut berdasarkan bentuk muka


Taglio Capelli :

Mewah menukar model rambut anda? Peraturan untuk mempunyai pemotongan terbaik adalah untuk memilih ia pertama mengikut bentuk wajah anda, tanpa mungkin lupa untuk melihat trend terkini tren pendandan rambut dalam rambut. Sebelum anda mempunyai bangs anda dipotong atau sebelum anda secara drastik memotong rambut anda, berunding dengan pendandan rambut anda yang pasti akan membantu anda memahami jika itu hanya memotong untuk anda. Muka anda dibundarkan, panjangnya hampir sama dengan lebar dan pipi anda penuh. Untuk ini jenis muka, pendandan rambut mengesyorkan untuk memilih Potong yang tidak perlu untuk membuat penghantaran ke atas muka dan sebaliknya cuba untuk meregangkan sedikit. Oleh itu, sukar untuk memilih memotong pendek, lebih baik bergantung kepada potongan yang membiarkan rambut panjang jatuh ke atas bahu. Rambut boleh licin atau berombak, tetapi kelantangan mesti dikaji: memberikan kelantangan kepada akar rambut dan sebaliknya membiarkan rambut jatuh kembali pada bahu tanpa kelantangan berlebihan atau ringlets, lebih baik lebih memilih memotong memotong yang bingkai muka regangan sedikit. Manis Face, memanjang tetapi tidak terlalu banyak: wajah bujur adalah yang paling kerap. Dalam hal ini kemungkinan memilih Cut hampir tidak berkesudahan: ini jenis muka meminjamkan sendiri untuk potongan pendek yang menonjolkan kesempurnaan perkadaran, tetapi juga yang lama menguruskan untuk memberikan terutamanya kepada jenis muka ini. Sekali lagi, bagaimanapun, anda perlu memberi perhatian kepada jilid: ia adalah sebenarnya yang kedua yang menentukan bentuk akhir wajah bujur. Sudut muka anda adalah sedikit angilian dan JAWS anda adalah luas dan ditakrifkan. Model rambut harus melembutkan muka dengan Tufts lembut: tiada luka pendek atau rambut terlalu lancar. Beri pergerakan kepada rambut anda dengan gelombang cahaya pada tips yang akan bingkai muka anda, maka penyamaran JAWS anda. Muka anda sudah tentu panjang dan cheekbones anda hampir tidak disebut. Rahsia? Elakkan regangan muka lagi dan menambah kelantangan ke sisi untuk mengimbangkan ukuran. Ya kepada bangs, yang penyamaran dahi dan memendekkan muka, sama sekali tidak sebaliknya potongan yang meningkatkan kelantangan pada kepala. Lebih baik untuk mengelakkan potongan yang sangat pendek: Cut ideal anda panjang dengan gelombang dan jilid di sisi muka: baris di tengah-tengah juga membantu mengawal kelantangan rambut di bahagian atas muka, tetapi anda juga boleh memilih garis sisi, yang memecahkan muka dan ciri semula Bahagian ukuran.

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Taglio Capelli, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Taglio Capelli, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Taglio Capelli, model rambut, pendandan rambut baru, pendandan rambut terkini, majalah estetik, studio, Griffe, trend, Ratu, anda, Taglio Capelli, cabeleireros, Putera, gaya rambut, Toni & Guy, ah alternatif, remixes, LH La horquilla, vidaestetika, tocado, Taglio Capelli, hombre, tophairjurugaya, berita oleh beautybazar, berita, ihf, rambut mimpi, lnenail, penggayaan, salon, Taglio Capelli, rambut, hairworld, bqmajalah, bqtrend, kosmetik Rusia, rambut! s, moden, intercoiffure, beautybazar, Taglio Capelli, kiub Smart, Cube 3 fesyen sahaja, kiub foto fesyen rambut, rambut, rambut, Surat khabar rambut, trend fesyen, pendandan rambut yang terbaik, berita menunjukkan pendandan rambut, Taglio Capelli, pendandan rambut berkala, berita rambut, senarai alamat pendandan rambut, jurnal pendandan rambut, jurnal gaya rambut, majalah gaya rambut, majalah rambut Photo, kerja mencari rambut pendandan, luka rambut, Taglio Capelli, Kedai rambut, majalah gosip gosip, majalah fesyen trend, majalah rambut, buku buku, majalah fesyen, majalah fesyen, pendandan rambut, estetika, Taglio Capelli, Kecantikan, Laman rasmi, Novelty à, Tukang

X

privacy