taglio-capelli.net
Hogyan válasszuk ki a frizura alakja alapján az arc


Taglio Capelli.net : Képzelet megváltoztatja a hajvágás? A szabály, hogy a legjobb vágás, hogy válassza ki az első szerint a formája az arc, anélkül, hogy esetleg elfelejti, hogy vessen egy pillantást a legújabb trendek trendek fodrászok a haj. Mielőtt a frufru vágni, vagy mielőtt drasztikusan vágja el a haját, konzultáljon a fodrász, aki biztosan segít megérteni, ha ez csak a vágás az Ön számára. Az arcod lekerekített, hossza majdnem egyenlő a szélessége és az arca tele van. Az ilyen típusú arc, fodrászok ajánlom, hogy válasszon egy vágás, amely nem erősítik a kereksége az arc, és helyette próbálja húzni kissé. Ezért nehéz választani egy rövid vágás, jobban támaszkodni, hanem a darabok, hogy hagyja, hogy a hosszú haj esik át a vállát. A haj lehet sima vagy szaggatott, de a hangerőt kell tanulmányozni: hogy térfogatát a gyökér a haj, és helyette hagyja, hogy a haj esik vissza a vállán nem túlzott mennyiségű vagy ringlets, jobb inkább válasszon egy vágás, amely kereteket az arc enyhén kinyújtása. A legrendszeresebb az ovális arc, a hosszúkás, de nem túl nagy. Ebben az esetben a lehetőségek kiválasztásában a vágás szinte végtelen: az ilyen típusú arc alkalmas arra, hogy rövid vágások, hogy kiemelje a tökéletesség arányok, hanem a hosszú sikerül, hogy különösen az ilyen típusú arc. Ismét, azonban meg kell figyelni, hogy a kötetek: ez valójában az utóbbi, hogy meghatározza a végső alakját az ovális arc. A sarkok-ból arcod van egy darab angilian és-a állkapocs van széles és meghatároz. A hajvágás meg kell lágyítsa az arc puha Bojtos: nincs rövid darabok, vagy túl sima haj. Adj mozgás a hajad fényhullámok a tippeket, hogy keretet ad az arcod, így álcázás a pofák. Arcod határozottan hosszú, és a arccsontja alig hangsúlyos. A titok? Kerülje a nyúlik az arca tovább, és hozzá térfogatát a fél egyensúlyt a mérések. Igen, a Bangs, ami álcázás a homlokát, és csökkentheti az arc, egyáltalán nem a darabok, amelyek növelik a hangerőt a fejen. Jobb elkerülni nagyon rövid darabok: az ideális vágás hosszú a hullámok és a kötetek oldalán az arc: a sor a közepén is segít, hogy ellenőrizzék a hangerőt a szőr a tetején az arc, de akkor is kiválaszthatja az oldalsó vonal, amely megtöri az arc és a re-funkciók adagokban a méréseket.

Gossip & News
20 Jan 20
l oreal majirel 2020

L'Oreal Professionnel per il 2020 cambia tutto di MAJIREL tranne la sua iconica formula

majirel

MAJIREL: il nuovo PACK che rispetta l'ambiente

Il rinnovo del PACK è stato studiato per migliorare i livelli di eco sostenibilità: le scatole di cartone e i tubi di alluminio sono RICICLABILI, mentre il tappo del tubo è realizzato in plastica riciclata al 100%.

L oreal

MAJIREL è un prodotto che assicura:

- PROTEZIONE DEL CAPELLO grazie al potere della ceramide INCELL® e degli attivi dello IONENE G®

- POTERE COLORANTE grazie al TRUE-TO-TONE-COLOR®

20 Jan 20
Ross Charles International Hairstylist

The Royal Soul collection was formed from an interpretation of classic, sophisticated looks that had an innovative and contemporary edge. The collection embodies high end hair that can be altered and moulded to maintain that creative flair and expression of personality. The looks are regal and capture the essence of modern princes from around the globe. Influenced by diverse global cultures, the collection represents divergent styles.

Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

20 Jan 20
Sam Bell International Hairstylist

Find put the latest hair collection, called “Timeless ”, made by “ Sam Bell HAIR AT 58” international hairstylist from AO.

Ph: Tony Le Britton
Make-up: Roseanna Velin
Stylist: Joey Bevan

hair-collections

20 Jan 20
Xaro Ferri Sanchís Interrnational Hairstylist

This collection was inspired by the intense colours of seawater, where greenish and mauve blue colours are predominant

Ph: Julian Gabaldon
Make-up: Karla Rillo
Stylist: Xaro Ferri Estilistas

hair-collections

20 Jan 20
Rainbow Room International Art Team

Find put the latest hair collection, called “Ruby”, made by “Rainbow Room International Art Team” international hairstylist from UK.

Ph: Chris Bulezuik
Make-up: Claire Evans
Stylist: Clare Frith

hair-collections

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Taglio Capelli.net, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Taglio Capelli.net, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Taglio Capelli.net, Fodrászati magazinok, új fodrászok, legújabb hairdressernews, esztétikai magazin, Studio, Griffe, trend, Queen, you, Taglio Capelli.net, cabeleireros, Prince, frizurák, Toni & Guy, ah Alternative, remixek, LH La horquilla, vidaaesthetics, tocado, Taglio Capelli.net, hombre, tophairstylist, hírek szerint beautybazar, hírek, IHF, haj álmok, lnenail, styling, szalon, Taglio Capelli.net, haj, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetikumok Oroszország, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Taglio Capelli.net, Cube Smart, kocka 3 divat csak, kocka fotó divat haj, haj, haj, Hair újságok, divatirányzatok, a legjobb fodrászok, Hírek show fodrászok, Taglio Capelli.net, időszakos fodrászok, haj Hírek, fodrász cím listák, fodrász magazinok, folyóirat frizurák, magazin frizurák, magazin fotó Haircuts, Álláskeresés fodrászok, hajvágások, Taglio Capelli.net, fodrászati egységek, pletykák pletykák magazin, divat trendek magazin, haj magazin, könyv könyvek, divat magazin, divatlapok, fodrászok, esztétika, Taglio Capelli.net, szépség, hivatalos oldal, újdonság à, haj

X

privacy
["00:27:58","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Taglio-capelli.net' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - magazine - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/hu.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/hu.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/taglio-capelli.net\/hu.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - magazine - impostata da: record da DB"]