taglio capelli
Hogyan válasszuk ki a frizura alakja alapján az arc


Taglio Capelli :

Képzelet megváltoztatja a hajvágás? A szabály, hogy a legjobb vágás, hogy válassza ki az első szerint a formája az arc, anélkül, hogy esetleg elfelejti, hogy vessen egy pillantást a legújabb trendek trendek fodrászok a haj. Mielőtt a frufru vágni, vagy mielőtt drasztikusan vágja el a haját, konzultáljon a fodrász, aki biztosan segít megérteni, ha ez csak a vágás az Ön számára. Az arcod lekerekített, hossza majdnem egyenlő a szélessége és az arca tele van. Az ilyen típusú arc, fodrászok ajánlom, hogy válasszon egy vágás, amely nem erősítik a kereksége az arc, és helyette próbálja húzni kissé. Ezért nehéz választani egy rövid vágás, jobban támaszkodni, hanem a darabok, hogy hagyja, hogy a hosszú haj esik át a vállát. A haj lehet sima vagy szaggatott, de a hangerőt kell tanulmányozni: hogy térfogatát a gyökér a haj, és helyette hagyja, hogy a haj esik vissza a vállán nem túlzott mennyiségű vagy ringlets, jobb inkább válasszon egy vágás, amely kereteket az arc enyhén kinyújtása. A legrendszeresebb az ovális arc, a hosszúkás, de nem túl nagy. Ebben az esetben a lehetőségek kiválasztásában a vágás szinte végtelen: az ilyen típusú arc alkalmas arra, hogy rövid vágások, hogy kiemelje a tökéletesség arányok, hanem a hosszú sikerül, hogy különösen az ilyen típusú arc. Ismét, azonban meg kell figyelni, hogy a kötetek: ez valójában az utóbbi, hogy meghatározza a végső alakját az ovális arc. A sarkok-ból arcod van egy darab angilian és-a állkapocs van széles és meghatároz. A hajvágás meg kell lágyítsa az arc puha Bojtos: nincs rövid darabok, vagy túl sima haj. Adj mozgás a hajad fényhullámok a tippeket, hogy keretet ad az arcod, így álcázás a pofák. Arcod határozottan hosszú, és a arccsontja alig hangsúlyos. A titok? Kerülje a nyúlik az arca tovább, és hozzá térfogatát a fél egyensúlyt a mérések. Igen, a Bangs, ami álcázás a homlokát, és csökkentheti az arc, egyáltalán nem a darabok, amelyek növelik a hangerőt a fejen. Jobb elkerülni nagyon rövid darabok: az ideális vágás hosszú a hullámok és a kötetek oldalán az arc: a sor a közepén is segít, hogy ellenőrizzék a hangerőt a szőr a tetején az arc, de akkor is kiválaszthatja az oldalsó vonal, amely megtöri az arc és a re-funkciók adagokban a méréseket.

Encyclopedic hair website


Fodrászok, hogy vigyázzon az egészségügyi haj a szépség és az esztétikai szalonokban, a stílus frizurát a divat-haj fotók és értékesítése hajápolási termékek.

Kapcsolódó témakörök

Fodrászok lexikonja

Taglio Capelli, fodrászok, haj, egészség, szépségszalonok, haj divat fotók, frizurák, esztétika, eladás, kopaszság ellátás, Taglio Capelli, haj alá, színezés, Sunstroke, balayages, meches, Shatush, Deja-Vu, Taglio Capelli, Fodrászati magazinok, új fodrászok, legújabb hairdressernews, esztétikai magazin, Studio, Griffe, trend, Queen, you, Taglio Capelli, cabeleireros, Prince, frizurák, Toni & Guy, ah Alternative, remixek, LH La horquilla, vidaaesthetics, tocado, Taglio Capelli, hombre, tophairstylist, hírek szerint beautybazar, hírek, IHF, haj álmok, lnenail, styling, szalon, Taglio Capelli, haj, hairworld, bqmagazine, bqtrends, kozmetikumok Oroszország, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Taglio Capelli, Cube Smart, kocka 3 divat csak, kocka fotó divat haj, haj, haj, Hair újságok, divatirányzatok, a legjobb fodrászok, Hírek show fodrászok, Taglio Capelli, időszakos fodrászok, haj Hírek, fodrász cím listák, fodrász magazinok, folyóirat frizurák, magazin frizurák, magazin fotó Haircuts, Álláskeresés fodrászok, hajvágások, Taglio Capelli, fodrászati egységek, pletykák pletykák magazin, divat trendek magazin, haj magazin, könyv könyvek, divat magazin, divatlapok, fodrászok, esztétika, Taglio Capelli, szépség, hivatalos oldal, újdonság à, haj

X

privacy