taglio-capelli.net
Com triar el pentinat basat en la forma de la cara


Taglio Capelli.net : Fancy canviar el seu tall de cabells? La regla per tenir el millor tall és triar-la primer segons la forma de la teva cara, sense potser oblidar-te de fer una ullada a les últimes tendències en tendències de perruquers en cabells. Abans de tenir el seu tall de serrell o abans de reduir dràsticament el seu cabell, consulti amb el seu perruquer que segurament l'ajudarà a entendre si això és només el tall per a vostè. La seva cara és arrodonida, la seva longitud és gairebé igual a la seva amplada i les galtes estan plenes. Per a aquest tipus de rostre, els perruquers recomanen triar un tall que no ha d'accentuar la rodolesa de la cara i en canvi ha d'intentar estirar-la lleugerament. Per tant, és difícil triar un tall curt, millor confiar en lloc en els talls que deixen caure els cabells llargs sobre les espatlles. El cabell pot ser llis o entretallat, però el seu volum ha de ser estudiat: donar volum a l'arrel del cabell i en canvi deixar que el cabell caigui a les espatlles sense excessius volums o campanetes, millor lloc triar un tall tallat que emmarca la cara estirar-lo lleugerament. Una cara proporcionada, allargada però no massa: la cara ovalada és la més regular. En aquest cas les possibilitats d'escollir el tall són gairebé infinites: aquest tipus de rostre es presta a talls curts que ressalten la perfecció de les proporcions, però també la llarga aconsegueix donar particularment a aquest tipus de rostre. De nou, però, s'ha de prestar atenció als volums: és, de fet, l'últim que defineix la forma final de la cara ovalada. Les cantonades de la cara són una mica angilian i les seves mandíbules són amples i definides. El tall de cabell s'ha de suavitzar la cara amb flocs tous: no hi ha talls curts o cabells massa llis. Donar moviment al seu cabell amb ones de llum en els consells que s'emmarquen la cara per tant camuflatge les seves mandíbules. La seva cara és definitivament llarg i els seus pòmuls a penes es pronuncia. El secret? Eviteu estirar la cara i afegir volum als costats per equilibrar les mesures. Sí a les serrell, que camuflar el front i escurçar la cara, absolutament no en lloc de talls que augmenten el volum al cap. Millor evitar talls molt curts: el seu tall ideal és llarg amb onades i volums als costats de la cara: la fila al centre també ajuda a controlar el volum del cabell a la part superior de la cara, però també pot triar la línia lateral, que trenca la cara i re-característiques porcions de les mesures.

Gossip & News
20 Jan 20
l oreal majirel 2020

L'Oreal Professionnel per il 2020 cambia tutto di MAJIREL tranne la sua iconica formula

majirel

MAJIREL: il nuovo PACK che rispetta l'ambiente

Il rinnovo del PACK è stato studiato per migliorare i livelli di eco sostenibilità: le scatole di cartone e i tubi di alluminio sono RICICLABILI, mentre il tappo del tubo è realizzato in plastica riciclata al 100%.

L oreal

MAJIREL è un prodotto che assicura:

- PROTEZIONE DEL CAPELLO grazie al potere della ceramide INCELL® e degli attivi dello IONENE G®

- POTERE COLORANTE grazie al TRUE-TO-TONE-COLOR®

20 Jan 20
Ross Charles International Hairstylist

The Royal Soul collection was formed from an interpretation of classic, sophisticated looks that had an innovative and contemporary edge. The collection embodies high end hair that can be altered and moulded to maintain that creative flair and expression of personality. The looks are regal and capture the essence of modern princes from around the globe. Influenced by diverse global cultures, the collection represents divergent styles.

Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

20 Jan 20
Sam Bell International Hairstylist

Find put the latest hair collection, called “Timeless ”, made by “ Sam Bell HAIR AT 58” international hairstylist from AO.

Ph: Tony Le Britton
Make-up: Roseanna Velin
Stylist: Joey Bevan

hair-collections

20 Jan 20
Xaro Ferri Sanchís Interrnational Hairstylist

This collection was inspired by the intense colours of seawater, where greenish and mauve blue colours are predominant

Ph: Julian Gabaldon
Make-up: Karla Rillo
Stylist: Xaro Ferri Estilistas

hair-collections

20 Jan 20
Rainbow Room International Art Team

Find put the latest hair collection, called “Ruby”, made by “Rainbow Room International Art Team” international hairstylist from UK.

Ph: Chris Bulezuik
Make-up: Claire Evans
Stylist: Clare Frith

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Taglio Capelli.net, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Taglio Capelli.net, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Taglio Capelli.net, revistes perruqueria, nous perruquers, últimes perruqueries, revista d'estètica, estudi, Griffe, tendència, Reina, tu, Taglio Capelli.net, cabeleireros, príncep, estils de cabell, Toni & Guy, ah alternativa, remixes, LH la horquilla, vidaestética, Tocado, Taglio Capelli.net, hombre, tophairstylist, notícies de beautybazar, notícies, IHF, Hair Dreams, lnenail, estilisme, saló, Taglio Capelli.net, cabell, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmètics Rússia, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Taglio Capelli.net, cub intel ligent, cub de 3 moda només, cub de moda foto de cabell, cabell Els diaris de cabell, les tendències de la moda, els millors perruquers, els perruquers de premsa, perruqueries periòdiques, notícies del cabell, Taglio Capelli.net, llistes d'adreces de perruqueria, revistes de perruqueria, quaderns de revista, pentinats revista, talls de cabells foto revista, Cerca de feina perruquers, talls de cabells, botigues de perruqueria, xafarderia de Gossip Magazine, Taglio Capelli.net, revista de tendències de moda, revista de cabell, llibres de llibre, revista de moda, revistes de moda, perruqueries, estètica, bellesa, lloc oficial, Taglio Capelli.net, novetat à, cabell

X

privacy
["01:14:54","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Taglio-capelli.net' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - magazine - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/ca.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/MAGAZINE\/ca.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/taglio-capelli.net\/ca.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - magazine - impostata da: record da DB"]