taglio capelli
Com triar el pentinat basat en la forma de la cara


Taglio Capelli :

Fancy canviar el seu tall de cabells? La regla per tenir el millor tall és triar-la primer segons la forma de la teva cara, sense potser oblidar-te de fer una ullada a les últimes tendències en tendències de perruquers en cabells. Abans de tenir el seu tall de serrell o abans de reduir dràsticament el seu cabell, consulti amb el seu perruquer que segurament l'ajudarà a entendre si això és només el tall per a vostè. La seva cara és arrodonida, la seva longitud és gairebé igual a la seva amplada i les galtes estan plenes. Per a aquest tipus de rostre, els perruquers recomanen triar un tall que no ha d'accentuar la rodolesa de la cara i en canvi ha d'intentar estirar-la lleugerament. Per tant, és difícil triar un tall curt, millor confiar en lloc en els talls que deixen caure els cabells llargs sobre les espatlles. El cabell pot ser llis o entretallat, però el seu volum ha de ser estudiat: donar volum a l'arrel del cabell i en canvi deixar que el cabell caigui a les espatlles sense excessius volums o campanetes, millor lloc triar un tall tallat que emmarca la cara estirar-lo lleugerament. Una cara proporcionada, allargada però no massa: la cara ovalada és la més regular. En aquest cas les possibilitats d'escollir el tall són gairebé infinites: aquest tipus de rostre es presta a talls curts que ressalten la perfecció de les proporcions, però també la llarga aconsegueix donar particularment a aquest tipus de rostre. De nou, però, s'ha de prestar atenció als volums: és, de fet, l'últim que defineix la forma final de la cara ovalada. Les cantonades de la cara són una mica angilian i les seves mandíbules són amples i definides. El tall de cabell s'ha de suavitzar la cara amb flocs tous: no hi ha talls curts o cabells massa llis. Donar moviment al seu cabell amb ones de llum en els consells que s'emmarquen la cara per tant camuflatge les seves mandíbules. La seva cara és definitivament llarg i els seus pòmuls a penes es pronuncia. El secret? Eviteu estirar la cara i afegir volum als costats per equilibrar les mesures. Sí a les serrell, que camuflar el front i escurçar la cara, absolutament no en lloc de talls que augmenten el volum al cap. Millor evitar talls molt curts: el seu tall ideal és llarg amb onades i volums als costats de la cara: la fila al centre també ajuda a controlar el volum del cabell a la part superior de la cara, però també pot triar la línia lateral, que trenca la cara i re-característiques porcions de les mesures.

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Taglio Capelli, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Taglio Capelli, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Taglio Capelli, revistes perruqueria, nous perruquers, últimes perruqueries, revista d'estètica, estudi, Griffe, tendència, Reina, tu, Taglio Capelli, cabeleireros, príncep, estils de cabell, Toni & Guy, ah alternativa, remixes, LH la horquilla, vidaestética, Tocado, Taglio Capelli, hombre, tophairstylist, notícies de beautybazar, notícies, IHF, Hair Dreams, lnenail, estilisme, saló, Taglio Capelli, cabell, hairworld, bqmagazine, bqtrends, cosmètics Rússia, Hair! s, modern, intercoiffure, beautybazar, Taglio Capelli, cub intel ligent, cub de 3 moda només, cub de moda foto de cabell, cabell Els diaris de cabell, les tendències de la moda, els millors perruquers, els perruquers de premsa, perruqueries periòdiques, notícies del cabell, Taglio Capelli, llistes d'adreces de perruqueria, revistes de perruqueria, quaderns de revista, pentinats revista, talls de cabells foto revista, Cerca de feina perruquers, talls de cabells, botigues de perruqueria, xafarderia de Gossip Magazine, Taglio Capelli, revista de tendències de moda, revista de cabell, llibres de llibre, revista de moda, revistes de moda, perruqueries, estètica, bellesa, lloc oficial, Taglio Capelli, novetat à, cabell

X

privacy