taglio capelli
Как да изберем прическата на базата на формата на лицето


Taglio Capelli :

Искаш ли да си промениш прическата? Правилото да има най-добра кройка е да го изберете първо според формата на лицето си, без може би да забравите да погледнете най-новите тенденции тенденции на фризьорите в косата. Преди да имате бретон нарязани или преди да сте драстично нарязани косата си, консултирайте се с вашия Фризьор, който със сигурност ще ви помогне да разберете дали това е само изрязано за вас. Лицето ви е закръглено, дължината му е почти равна на ширината му и бузите ви са пълни. За този тип лице, фризьорите препоръчват да се избере една кройка, която не трябва да акцентират на закръглеността на лицето и вместо това трябва да се опита да го разтегне леко. Поради това е трудно да се избере кратък разрез, по-добре да се разчита вместо на разфасовки, които позволяват на дългата коса пада над раменете. Косата може да бъде гладка или накъсани, но обемът му трябва да се изследва: даде обем на корена на косата и вместо това нека косата падне обратно на раменете без излишни обеми или пръстени, по-добре по-скоро изберете нарязани нарязани, които рамки на лицето леко разтягане. Едно изражение, удължено, но не твърде много: Овалното лице е най-редовното. В този случай възможностите за избор на разреза са почти безкрайни: този тип лице се поддава на кратки съкращения, които подчертават съвършенството на пропорциите, но и дългата успява да даде особено на този тип лице. Отново, обаче, трябва да се обърне внимание на обемите: Всъщност това е последният, който определя окончателната форма на Овалното лице. Ъглите на лицето ви са малко ангиански и челюстите ви са широки и дефинирани. Подстригването трябва да смекчи лицето с меки кичури: няма къси порязвания или твърде гладка коса. Дайте движение на косата си с леки вълни на върховете, които ще оформят лицето си по този начин маскира челюстите си. Лицето ви определено е дълго и вашите скули едва се произнасят. Тайната? Избягвайте разтягане на лицето по-нататък и добавяне на обем към страните, за да балансира измерванията. Да на бретон, който маскира челото и Съкратете лицето, абсолютно не вместо да реже, които увеличават обема на главата. По-добре да се избегнат много къси съкращения: идеалната кройка е дълга с вълни и обеми в страните на лицето: редът в средата също помага за контролиране на обема на косата в горната част на лицето, но можете също така да изберете страничната линия, която разбива лицето и отново функции части от измерванията.

Encyclopedic hair website


Фризьорите се грижат за здравето на косата в козметични и естетически салони, със стил прически за модни снимки и продажба на продукти за грижа за косата.

Свързани теми

Лексикон на фризьори

Taglio Capelli, фризьори, коса, здраве, салони за красота, модни снимки за коса, прически, естетика, продажба, грижа за оплешивяване, Taglio Capelli, падане на косата, оцветяване, слънчеви щрихи, балайти, роботи, шатуш, Дея-Ву, Taglio Capelli, Фризьорски списания, нови фризьори, Последни фризьорски салони, естетически списание, студио, гриф, тренд, кралица, вие, Taglio Capelli, cabeleireros, принц, прически, Тони & Guy, Ah алтернатива, ремиксове, LH La хоркуилла, vidaaesthetics, токадо, Taglio Capelli, Омбре, topфризьор, новини от beautybazar, новини, ihf, коса мечти, иненил, стайлинг, салон, Taglio Capelli, коса, света на косата, bqmagazine, bqmagazine, козметика Русия, коса! s, модерен, интерколега, beautybazar, Taglio Capelli, куб смарт, куб 3 мода само, куб снимка модна коса, коса, коса, Хартия Вестници, модни тенденции, най-добрите фризьори, новини шоу фризьори, Taglio Capelli, периодични фризьори, новини за косата, Фризьорски списъци с адреси, Фризьорски списания, дневници прически, списания прически, списание Фото прически, Търсене на работа фризьори, подстригване, Taglio Capelli, прически, клюки клюки списание, модни тенденции списание, коса списание, книги, модно списание, модни списания, фризьори, естетика, Taglio Capelli, красота, Официален сайт, новост à, коса

X

privacy