nl

Taglio Capelli
Come scegliere il taglio dei capelli in base alla forma del viso

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Taglio Capelli


Taglio Capelli : Wil je je kapsel veranderen? De regel voor het feit dat de beste cut u kiest het eerst volgens de vorm van uw gezicht, zonder misschien vergeten in te nemen een blik op de nieuwste trends in haar salons haar trends. Voordat je de pony knippen of drastisch snijden haar, overleggen met je kapper die helpt u erachter te komen als dat echt de snede voor u is. Je gezicht is rond, de lengte is bijna gelijk aan de breedte en uw wangen vol zijn. Voor dit type van gezicht adviseren haar stylisten om te kiezen een verlaging inhouden die moet niet de ronding van het gezicht accentueren en inderdaad moet proberen te rekken het licht. Moeilijk om te kiezen een korte cut, beter in plaats daarvan vertrouwen op snijdt dat verlof lange haren omvallen van haar schouders. Het haar kan glad of ruw, maar het volume moet sterk worden bestudeerd: volume geven de haren root haren vallen op haar schouders en laat het in plaats daarvan zonder buitensporige volume of krullen, beter inderdaad Kies een knippen dat het gezicht iets uit te rekken marcheerden frame. Een gezicht geproportioneerd, langwerpige ook maar niet: het ovale gezicht is het meest vlote. In dit geval de keuze van de snede zijn bijna eindeloos: Deze gezichtsvorm leent zich voor korte bezuinigingen die wijzen op de perfecte proporties, maar ook de lange kunt doneren met name voor dit type van gezicht. Ook in dit geval, echter, moet worden gezorgd voor de volumes: ze zijn gewoon de laatste om te definiëren van de uiteindelijke vorm van de ovaal gezicht. De hoeken van je gezicht zijn een beetje scherp en je kaken zijn groot en gedefinieerd. Het kapsel het gezicht met zachte Tufts moet verzachten: geen kort door de bocht of haar ook rechte. Beweging dateert uit je haar met golven en lees over de tips die je gezicht je kaken camoufleren zal frame. Je gezicht is zeker lang en jukbeenderen enkel worden uitgesproken. Het geheim? Vermijd verder verlengen van het gezicht en volume toe te voegen aan de zijkanten om het evenwicht van de maatregelen. Ja tegen de rand, die het gezicht camoufleert en verkorten van het gezicht, absoluut niet een verlaging inhouden die het volume op het hoofd. Beste om te voorkomen dat kort door de bocht: uw ideale knippen is lang met golven en volumes op de zijkanten van het gezicht: de rij in het midden ook helpt haar volume aan de bovenkant van het gezicht houden, maar u kunt ook de zijlijn, dat breekt mijn gezicht en praten schaal metingen.

Encyclopaedic hair website

Taglio Capelli capelli Taglio Capelli acconciature Taglio Capelli estetica Taglio Capelli moda-capelli Taglio Capelli salute Taglio Capelli parrucchieri

Taglio Capelli - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Taglio Capelli, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Taglio Capelli, riviste per parrucchieri, novità parrucchieri, ultime notizie parrucchieri, rivista Estetica, studio, griffe, tendenza, queen, you, cabeleireros.
Taglio Capelli, prince, hair styles, toni&guy, ah alternative, remixes, lh la horquilla, vidaestetica, tocado, hombre, tophairstylist.
Taglio Capelli, news by beautybazar, news, ihf, hair dreams, lnenail, styling, salon, hair, hairworld, bqmagazine.
Taglio Capelli, bqtrends, cosmetics russia, hair!s, modern, intercoiffure, beautybazar, cube, cube smart, cube 3 solo moda, cubo foto moda capelli.
Taglio Capelli, novità capelli, giornali capelli, tendenze moda, i migliori parrucchieri, notizie show parrucchieri, periodici acconciatori, notizie capelli, elenchi indirizzi parrucchieri, giornali parrucchieri, giornale acconciature.
Taglio Capelli, riviste pettinature, rivista foto tagli capelli, cerca lavoro parrucchieri, fotografie capelli, punti vendita parrucchieri, rivista gossip parrucchieri, giornale tendenze moda, rivista moda capelli, book libri, periodico moda.
Taglio Capelli, magazine tagli moda, parrucchieri, estetica, bellezza, sito ufficiale, novità, capelli, made in italy

Gossip & News

24 May 19

hj british hairdressing awards

Following months of supposition, the NOMINEES for HJ's coveted
British Hairdresser of the Year title have been announced.

Here are the 9 hairdressing nominees:

DARREN AMBROSE,
SALLY BROOKS,
ERROL DOUGLAS MBE,
ROBERT EATON, 
GARY HOOKER & MICHAEL YOUNG,
ADAM READ,
COS SAKKAS, 
ANGELO SEMINARA,
EUGENE SOULEIMAN.

Nominated by their peers on their professional reputation,
vision and trend setting skills as well as their ability to promote and
be an ambassador for British hairdressing across the globe.

Representative collection of their work will be judged
in September 2019 by up to 100 of their peers
along with hair and beauty journalists and influencers.

The winner will be revealed on 25th November 2019
at the Grosvenor House Hotel, a JW Marriott Hotel.

hj briths hairdressing nominees

24 May 19

INTERCOIFFURE MONDIAL

INTERCOIFFURE MONDIAL, International Hairdressing Organization,
is preparing a BIG SHOW on 1st and 2nd June 2019 in Paris.

The Saturday 1st June afternoon program features top World Academy
talent and the groundbreaking debut of Intercoiffure’s TRENDblast
hair video competition where nine finalists will compete
for top honors live on stage. 
On the evening will take place a Gala and Night of the Stars that
includes the prestigious Chavalerie Awards Ceremony followed
by very special shows from the Fondation Guillaume and
Intercoiffure Sections from Brazil, Bulgaria, Chile and Japan.

On Sunday 2nd June the highlights will continue with seminars
featuring intensive look and learn sessions hand-picked
from across Intercoiffure’s Barber, COLOUR STAR,
Young Entrepreneur and the “I’m Getting Trained in Paris” curriculum.

24 May 19

Sam Burnett

 

This collection is all about individuality, a free spirited progressive force. Inspired by the 1980s styling revolution, buffalo spirit, pioneered by designer Ray Petri. The hairstylist always strives to create a directional collection that push the boundaries of and reflect contemporary commercial hair trends. The colour pallet was inspired by Charles Jeffries bold colour choices including hot pinks, punchy purples, blues and icy white hues.

Collection: Buffalo Spirit Men
Ph: Jenny Hands
Make-up: Bea Sweet
Stylist: Masha Mombelli

hair-collections

23 May 19

top hairstylists 2019

i PEDANISTI,
gli AMBASCIATORI,
i MIGLIORI PARRUCCHIERI D'ITALIA
sono stati scelti e pubblicati
nella
TOP HAIRSTYLISTS 2019
guida ai migliori parrucchieri d'Italia

top hairstylists 2019

Se vuoi delle ANTICIPAZIONI ...

contattaci

23 May 19

Jerome Fendt

 

Collection: Vesna
Ph: Camille Mehareche
Make-up: Jerome Fendt
Hair Assistant: Marie-France Cipicchia, Marie-Laure Wenzel

hair-collectionsEnter in Taglio Capelli