hu

Taglio Capelli
Come scegliere il taglio dei capelli in base alla forma del viso

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Taglio Capelli


Taglio Capelli : Szeretné változtatni a frizuráját? A szabály, amiért a legjobb vágás úgy dönt, hogy először az arcát alakja szerint nélkül talán felejtsd el, hogy vessen egy pillantást a legújabb trendeket a haj szalonok haj trendek. Előtt vágja a frufru vagy drasztikus vágás és-formázás előtt konzultáljon a fodrász, aki segít kitalálni, hogy ez valóban a Cut-ot, az Ön számára. Arcod kerek, hosszában csaknem megegyezik a szélessége, és az arca tele. Az ilyen típusú arc haj-stylist tanácsot, hogy válasszon egy vágott, hogy nem kell még a Kerekség, az arc, és kell valóban meg nyújtózkodni, kissé. Nehéz a választás egy rövid vág, jobb helyett megbízik-ra csökkenti a szabadság hosszú haj alá tartozó vállára. A haj lehet sima vagy durva, de a kötet nagyon tanult: adja hangerő a haj gyökere haj esik a vállán, és hagyjuk, hogy ehelyett túlzott mennyiség nélkül fürtök, valóban jobb választani egy vágott a keret, az arc, enyhén nyújtás is vonultak. Arányos, arca hosszúkás, de nem túl: az ovális arc a legsimább. Ebben az esetben a választás a vágás, szinte végtelen: ez az arcforma alkalmas arra, hogy rövid darabok, amelyek kiemelik a tökéletes arányok, de is a hosszú adományát különösen a fajtája szembenéz. Még ebben az esetben azonban ügyelni kell arra, hogy a kötetek: ők csak az utóbbi az ovális arc végső alakjának meghatározásához. A sarkok az arcod egy kicsit éles, és a jaws nagy és meghatározott. A frizura kell enyhíteni az arc puha hátoldallal: nincs rövid vág vagy túl egyenes haj. Mozgás a hajad, a hullámok, és olvassa el a tippek, hogy a keret lesz az arcod, camouflaging a jaws-ig nyúlik. Arcod határozottan hosszú, arccsontja csak hangsúlyos. A titok? Elkerülése érdekében további hosszabbít az arc és a kötet hozzáadása az oldalon egyensúlyban az intézkedések. Igen, hogy a béren kívüli, amely camouflages az arc és az arc, egyáltalán nem egy vágott, hogy a fejét a hangerő növeléséhez rövidítse le. Legjobb-hoz elkerül rövid darabok: az ideális vágott a hosszú hullámok és a kötetek az oldalán az arc: a sor, középpontjában is segít megtartani a haj mennyisége a tetején az arc, de választhatja az oldalvonal, hogy megtöri az arcomat, és beszélt a skála leolvasását.

Encyclopaedic hair website

Taglio Capelli capelli Taglio Capelli acconciature Taglio Capelli estetica Taglio Capelli moda-capelli Taglio Capelli salute Taglio Capelli parrucchieri

Taglio Capelli - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Taglio Capelli, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Taglio Capelli, riviste per parrucchieri, novità parrucchieri, ultime notizie parrucchieri, rivista Estetica, studio, griffe, tendenza, queen, you, cabeleireros.
Taglio Capelli, prince, hair styles, toni&guy, ah alternative, remixes, lh la horquilla, vidaestetica, tocado, hombre, tophairstylist.
Taglio Capelli, news by beautybazar, news, ihf, hair dreams, lnenail, styling, salon, hair, hairworld, bqmagazine.
Taglio Capelli, bqtrends, cosmetics russia, hair!s, modern, intercoiffure, beautybazar, cube, cube smart, cube 3 solo moda, cubo foto moda capelli.
Taglio Capelli, novità capelli, giornali capelli, tendenze moda, i migliori parrucchieri, notizie show parrucchieri, periodici acconciatori, notizie capelli, elenchi indirizzi parrucchieri, giornali parrucchieri, giornale acconciature.
Taglio Capelli, riviste pettinature, rivista foto tagli capelli, cerca lavoro parrucchieri, fotografie capelli, punti vendita parrucchieri, rivista gossip parrucchieri, giornale tendenze moda, rivista moda capelli, book libri, periodico moda.
Taglio Capelli, magazine tagli moda, parrucchieri, estetica, bellezza, sito ufficiale, novità, capelli, made in italy

Gossip & News

19 Dec 18
 

Collection: Frame of Mind
Ph: Bo Egestroem
Make-up: Anne Staunsager
Stylist: Mai Svanhvit

hair-collections

19 Dec 18

Rafael Bueno

 

XVIII collection shows four proposals in which different forms and textures are worked on the hair, joining the weaving and braiding techniques. Styles and accessories are ostentatious, showing the luxury as a relevant aspect of the collection. As for the colour, natural tones are combined, working on white, copper and black that highlight certain details of the weaving and braiding techniques used. XVIII is inspired by the union of combining the fusion of styles, both weaving and braiding techniques, the contrast of textures and the movement of hair, a collection featuring a woman in which strength and power are united.

Collection: XVIII
Hair Assistant: Moyses Utrera
Ph: Alberto Zaldivar
Make-up: Lulu Perez
Stylist: Desire Espinosa and Xisxo Morales
Models: Elva and Baira

hair-collections

18 Dec 18

i 20 MIGLIORI PRODOTTI
professionali per capelli

GUIDA ALL ACQUISTO

BEAUTY Bazar

18 Dec 18
 

This collection gives a nod to the style of lighting used in his classic old school black & white images by renowned Sixties photographer David Bailey, but, with a contemporary feel. The hair is an amalgamation traditional skin fade, graphic cuts and soft texturising but enhanced with various styling products for a strong finished look.

Collection: Bailey
Ph: Desmond Murray
Make-up: Jo Sugar

hair-collections

18 Dec 18

Ivan Rodriguez

 

Collection: Weavers of Ideas
Ph: Jell Loya
Make-up: Thessa Peralta

hair-collectionsEnter in Taglio Capelli