hu

Taglio Capelli.net
Come scegliere il taglio dei capelli in base alla forma del viso

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Taglio Capelli.net


Taglio Capelli.net : Szeretné változtatni a frizuráját? A szabály, amiért a legjobb vágás úgy dönt, hogy először az arcát alakja szerint nélkül talán felejtsd el, hogy vessen egy pillantást a legújabb trendeket a haj szalonok haj trendek. Előtt vágja a frufru vagy drasztikus vágás és-formázás előtt konzultáljon a fodrász, aki segít kitalálni, hogy ez valóban a Cut-ot, az Ön számára. Arcod kerek, hosszában csaknem megegyezik a szélessége, és az arca tele. Az ilyen típusú arc haj-stylist tanácsot, hogy válasszon egy vágott, hogy nem kell még a Kerekség, az arc, és kell valóban meg nyújtózkodni, kissé. Nehéz a választás egy rövid vág, jobb helyett megbízik-ra csökkenti a szabadság hosszú haj alá tartozó vállára. A haj lehet sima vagy durva, de a kötet nagyon tanult: adja hangerő a haj gyökere haj esik a vállán, és hagyjuk, hogy ehelyett túlzott mennyiség nélkül fürtök, valóban jobb választani egy vágott a keret, az arc, enyhén nyújtás is vonultak. Arányos, arca hosszúkás, de nem túl: az ovális arc a legsimább. Ebben az esetben a választás a vágás, szinte végtelen: ez az arcforma alkalmas arra, hogy rövid darabok, amelyek kiemelik a tökéletes arányok, de is a hosszú adományát különösen a fajtája szembenéz. Még ebben az esetben azonban ügyelni kell arra, hogy a kötetek: ők csak az utóbbi az ovális arc végső alakjának meghatározásához. A sarkok az arcod egy kicsit éles, és a jaws nagy és meghatározott. A frizura kell enyhíteni az arc puha hátoldallal: nincs rövid vág vagy túl egyenes haj. Mozgás a hajad, a hullámok, és olvassa el a tippek, hogy a keret lesz az arcod, camouflaging a jaws-ig nyúlik. Arcod határozottan hosszú, arccsontja csak hangsúlyos. A titok? Elkerülése érdekében további hosszabbít az arc és a kötet hozzáadása az oldalon egyensúlyban az intézkedések. Igen, hogy a béren kívüli, amely camouflages az arc és az arc, egyáltalán nem egy vágott, hogy a fejét a hangerő növeléséhez rövidítse le. Legjobb-hoz elkerül rövid darabok: az ideális vágott a hosszú hullámok és a kötetek az oldalán az arc: a sor, középpontjában is segít megtartani a haj mennyisége a tetején az arc, de választhatja az oldalvonal, hogy megtöri az arcomat, és beszélt a skála leolvasását.

Gossip & News

21 Oct 19
Thomas Hills

Wink is the latest fun, frivolous colour collection from award-winning TH1 Hair Director, Thomas Hills. Comprising eight stunning looks, the collection is a portrayal of pigment and a bold execution of female elegance for a colour story that truly shines. Said Thomas: “This collection was an opportunity for me to have fun; to get creative and showcase strong, yet playful looks created around a range of hair colour, shapes and disciplines.”

Collection: Wink
Ph: Richard Miles
Make-up: Claire De Graft
Styling: Bernard Connolly

hair-collections

18 Oct 19
Anne Veck

The Hairstylist shots this collection in a scrap yard and the intention is to shock and to bring to the attention of the hairdressing industry how destructive the fashion world is to people and the planet. Each image illustrates a theme, e.g. the cotton industry, ghost fishing , over use of plastic, pollution of our rivers by chemical discharges. To achieve the looks the hairstylist incorporated waste materials including daubing the hair with paint, melting plastic into the hair and plaiting the hair with wire.

Collection: Toxic Fashion
Ph: Magic Owen
Make-up: Morgan Defre
Styling: Sue Fyfe-Williams
Collection Sponsored by: Revlon Professional

hair-collections

18 Oct 19

MATTEINI, noto distributore di prodotti professionali e arredamenti per parrucchieri ed estetiste di MONTEVARCHI (AREZZO), è sulla copertina di BEAUTYBAZAR FASHION.

MATTEINI è in copertina!

BEAUTY BAZAR FASHION è lo short magazine dedicato alla moda-capelli di tendenza e MATTEINI si è aggiudicato la copertina di questo numero.

Sfoglia la rivista on line.

17 Oct 19

PARODY: il tema 2019 celebra 37 anni di fantastici show

ALTERNATIVE HAIR è uno show punta di diamante della coiffure internazionale grazie alla partecipazione dei migliori talenti creativi del mondo.

Il fantastico spettacolo di quest'anno è avvenuto presso la bellissima location dell'ICC ExCeL di Londra, di fronte ad un pubblico di 3.200 persone e raccogliendo ben £ 163.650 a favore della fondazione benefica FIGHTING LEUKEMIA.

TEAM:

SANRIZZ - RAFFEL PAGES - ANNE VECK - DMITRY VINOKUR - SACO - KPO - KEN ZHOU - MIKEL LUZEA - RUDY MOSTARDA - HOB - MARC ANTONI - LASZLO HAJAS - CARLO BAY - TIGI - SASSOON


All Photo Credit: Alex Barron-Hough

17 Oct 19

SALON LOOK presenta grandi opportunità per i professionisti della bellezza

I punti salienti dell'agenda includono il 12° Congresso di Bellezza Master Class sulla MICROPIGMENTAZIONE e seminari su MASSAGES of the WORLD.

Il Beauty Congress sarà un incontro di esperti che vedrà l'assistenza tecnica di CONSUELO SILVEIRA. Tra i nuovi temi affrontati: "Nuovi ingredienti attivi per eliminare le macchie scure sulla pelle", "Attrezzature: gli ultimi vantaggi della tecnologia anti-invecchiamento" e molti altri. Questi argomenti saranno discussi dai più grandi esperti del settori.

Encyclopaedic hair website


Taglio Capelli.net - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Taglio Capelli.net, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Taglio Capelli.net, riviste per parrucchieri, novità parrucchieri, ultime notizie parrucchieri, rivista Estetica, studio, griffe, tendenza, queen, you, cabeleireros.
Taglio Capelli.net, prince, hair styles, toni&guy, ah alternative, remixes, lh la horquilla, vidaestetica, tocado, hombre, tophairstylist.
Taglio Capelli.net, news by beautybazar, news, ihf, hair dreams, lnenail, styling, salon, hair, hairworld, bqmagazine.
Taglio Capelli.net, bqtrends, cosmetics russia, hair!s, modern, intercoiffure, beautybazar, cube, cube smart, cube 3 solo moda, cubo foto moda capelli.
Taglio Capelli.net, novità capelli, giornali capelli, tendenze moda, i migliori parrucchieri, notizie show parrucchieri, periodici acconciatori, notizie capelli, elenchi indirizzi parrucchieri, giornali parrucchieri, giornale acconciature.
Taglio Capelli.net, riviste pettinature, rivista foto tagli capelli, cerca lavoro parrucchieri, fotografie capelli, punti vendita parrucchieri, rivista gossip parrucchieri, giornale tendenze moda, rivista moda capelli, book libri, periodico moda.
Taglio Capelli.net, magazine tagli moda, parrucchieri, estetica, bellezza, sito ufficiale, novità, capelli, made in italyEnter in Taglio Capelli.net